Η μεγαλύτερη ίσως αξία του φαγητού είναι αυτή της κοινωνικοποίησης. Η χαρά του να μοιράζεσαι ένα τραπέζι μαζί με τους άλλους και πάνω από τα πιάτα να λέγονται ιστορίες, να ακούγονται γέλια, να τσουγκρίζονται ποτήρια. Ποιος δεν θέλεις να μαζευτεί με την παρέα του στο σπίτι και να παραγγείλουν πίτσες και όλοι μαζί να κάτσουν να δουν μία ταινία; Το φαγητό μας ενώνει, ακόμα και αν έχουμε διαφορετικές διατροφικές συνήθειες. Γι αυτό και η χαρά μου ήταν μεγάλη όταν έμαθα για το γεγονός ότι η Domino’s μεγαλώνει τη γκάμα της σε vegan πίτσες. Επιτέλους! (σκέφτηκα).

Τρεις νέες vegan πίτσες βρίσκονται πλέον στο μενού της Domino’s. H Veggeroni με φυτικό τυρί, σάλτσα ντομάτας και φυτικό πεπερόνι, η vvq (προφέρεται varveque) με φυτικό τυρί, σάλτσα barbecue, καλαμπόκι και φυτικό κιμά και shawarma με φυτικό τυρί, σάλτσα ντομάτας, κρεμμύδι, φρέσκια ντομάτα και φυτικό “κοτόπουλο” shawarma.

Αρχικά να πω ότι εκτιμώ ακόμα και το γεγονός ότι τα ονόματά τους είναι δουλεμένα. Δηλαδή όχι vegan barbecue πίτσα, αλλά varveque και όχι vegan pepperoni, αλλά veggeroni. Όσο αφορά στη γεύση, καλύπτουν κάθε γούστο, ακόμα και του ανθρώπου που του αρέσουν τα μπαχάρια και το άρωμα Ινδίας (ναι ναι αν είσαι αυτός ο άνθρωπος θα αγαπήσεις τη shawarma). Η δική μου αγαπημένη; Ένα κομμάτι από κάθε μία τους.

Είναι λοιπόν Approved by Lady Papaya οι 3 νέες vegan πίτσες της Domino’s; Yeap! Είναι.