Το Cats & Monsters το περίμενα καιρό. Πριν καν ακόμα ανακοινωθεί ότι θα ανοίξει. Θυμάμαι κάτι απογεύματα να λέω “μα πώς γίνεται να μην υπάρχει ένα vegan παγωτατζίδικο; Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι;” και αυτό γιατί είχα βαρεθεί να τρώω σορμπέ σοκολάτας (που εντάξει ωραία είναι, αλλά το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο ο γνωστός παπάς).

Και να που ξάφνου μία μέρα το πήρε το μάτι μου στο facebook πως ανοίγει vegan παγωτατζίδικο και μάλιστα στα Εξάρχεια, στην πηγή του αθηναϊκού βιγκανισμού, εκεί που χτυπά η καρδιά του αντιπισισμού, δίπλα στο σπίτι μου. Τρέλα. Και το όνομα αυτού Cats & Monsters. Από τότε έμπαινα κάθε μέρα στο προφίλ του στο instagram για να δω πότε θα ανοίξει. Μετρούσα μέρες λες και ήμουν φαντάρος ή λες και δεν είχα ξαναφάει παγωτό στη ζωή μου.

Άνοιξε! Επιτέλους! Το επισκέφθηκα από τους πρώτους και αν και ήθελα να βουτήξω μέσα στη βιτρίνα τους, παρόλα αυτά συγκρατήθηκα και δοκίμασα δύο γεύσεις, τη snickers και τη μηλόπιτα. Όμως άκουσα καταπληκτικά λόγια και για τη γεύση λευκόσαρκο ροδάκινο, βερίκοκο, black forest, oreo, hazelnut wafers…ακόμα και για τη γεύση green smoothie, αλλά και για τη γεύση – κρατιέσαι; – αχλάδι φέτα, που – ναι μοιάζει σα να τρως παγωμένη φέτα (εμένα προσωπικά δεν μου φαίνεται ελκυστικό, αλλά αν είσαι λάτρης της φέτας μάλλον θα λατρέψεις).

Μα φυσικά και είναι approved by Lady Papaya το Cats & Monsters. 

Cats & Monsters
Πατούσα 4, Εξάρχεια
Facebook page