Πολλές φορές μου έχει τύχει να ψάχνω να βρω διάφορα ψαγμένα vegan και cruelty free προϊόντα περιποίησης και να καταλήγω να έχω στον υπολογιστή μου ανοιχτά δέκα παράθυρα από δέκα διαφορετικά online shops εκ των οποίων και αρκετά είναι τοy εξωτερικού. Στην καλύτερη περίπτωση καταλήγω να μην αγοράσω ακριβώς αυτά που ήθελα εξαρχής, στη χειρότερη μου κρασάρει και ο υπολογιστής με τα τόσα παράθυρα και ησυχάζω. Δηλαδή δεν ησυχάζω, συγχύζομαι για την ακρίβεια, αλλά είπαμε…ζεν η Νίκη.

Πριν λίγες ημέρες και ξεκινώντας ακόμα ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο του ψηφιακού shopping και ψάχνοντας να βρω το Foot Butter Smooth Walker της Dirty Works, τα Monoi Tiki Tahiti λαδάκια και κάποια καλούδια του brand Kind Natured (για το οποίο έχω ακούσει τα καλύτερα) έπεσα πάνω σε ένα και μόνο ένα online shop, το All About Eve. Ω ναι, εκεί βρήκα και τις τρεις αυτές εταιρείες!

Και την αγγλική Kind Natured, που το μότο της είναι 97% φυσικά προϊόντα χωρίς σιλικόνες, πετροχημικά, parabens, συνθετικά αρώματα και θειϊκό άλας, vegan friendly και always tested on people. Και την Dirty Works, η οποία φημίζεται για τα προϊόντα περιποίησης με φυσικά εκχυλίσματα και χωρίς parabens, αλλά και για τις πολύ pin-up αισθητικής συσκευασίες της.

Και τα Monoi Tiki της Parfumerie Tiki, η οποία ιδρύθηκε το 1942 και παρασκευάζει με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο, όπως προστάζει η παράδοση στην Πολυνησία για πάνω από 2000 χρόνια, το αυθεντικό monoi χωρίς χημικά και τεχνητά αρώματα με μια αρχαία συνταγή που πέρασε από γενιά σε γενιά. Το συγκεκριμένο μάλιστα λαδάκι (ναι ναι αυτό που έχει μέσα ένα λουλούδι Tiare) βοηθά σε περιπτώσεις εκζέματος, ξηροδερμίας, ψωρίασης και τριχόπτωσης, προσφέρει ενυδάτωση και ελαστικότητα στην επιδερμίδα και είναι το μυστικό για υπέροχα μαλλιά.

Όλα αυτά που λες τα βρήκα στο All About Eve. Ο ενθουσιασμός μου δεν είχε τέλος γιατί παρατήρησα πως ανάμεσα στα brands τα οποία έχει είναι και τα εκπληκτικά Mario Badescu (όσες έχετε μία πετριά με το skincare αποκλείεται να μην τα ξέρετε), αλλά και τα εκπληκτικά Happy Naturals (τέλεια προϊόντα μαλλιών και σώματος).

Συνολικά 16 εταιρείες φιλοξενούνται μέσα στο All About Eve και είναι όλες μία και μία. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου αρέσει, δηλαδή, η φυσική ομορφιά και να μη πάθεις ένα μικρό έρωτα με αυτό το online shop. Να πω ότι στα συν του είναι οι κατηγορίες του, η οποίες σε βοηθούν να βρεις ακριβώς αυτό που θες, οι τιμές του (αυτή την περίοδο έχει και Summer Sales), αλλά να δώσω και τα εύσημα και στο blog του, το οποίο έχει πολύ ωραία θέματα περί ομορφιάς να διαβάσεις.

Το All About Eve είναι 100% approved by Lady Papaya!