Κάνω το comeback μου στο ladypapaya.com, όχι με κάποιο κείμενο για τον τοκετό μου και τις πρώτες μου ημέρες ως μάνα, μητέρα, μαμά, αλλά με ένα κείμενο για αυτό που όλους μας ενώνει: τη σοκολάτα. Διότι όπως δεν κόβεται το σεξ, έτσι δεν κόβεται και η σοκολάτα κυρίες και κύριοι μου.

Ως γλυκατζού με τη βούλα, ένα πουλάκι ήρθε και μου τιτίβισε πως στο υπέροχο, pinterestικό I Cake You, στη Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια, σερβίρονται τρία vegan σοκολατένια γλυκά. “Αληλούια”, είπα μόλις το έμαθα και έσπευσα να τα δοκιμάσω αμέσως-αμέσως, διότι ήξερα πως δεν θα απογοητευτώ, μιας και τα παιδιά που έχουν το Ι Cake You και φτιάχνουν οι ίδιοι μόνοι τους τα γλυκά είναι και αυτοί μέγιστοι sweet tooth σαν κι εμένα.

Πήγα λοιπόν τα δοκίμασα, αλλά με πρόλαβα οι εξελίξεις – γεννήθηκε η Χλόη – και δεν πρόλαβα να μοιραστώ μαζί σας το κοκομπλόκο, που έπαθα μόλις δοκίμασα το brownie με μαύρη σοκολάτα στέβια και ολόκληρα φουντούκια, τις καρδούλες που έκαναν τα μάτια μου μόλις αντίκρισα τη vegan σοκολατόπιτα, τα μουγκριτά που έβγαλα σαν δάγκωσα ένα vegan soft cookie με κομμάτια μαύρης σοκολάτας. Ω θεοί τι ήταν αυτό;

Κάθε μέρα να ξέρετε θα βρείτε το soft cookie και ένα από τα δύο γλυκά (θα πηγαίνουν εναλλάξ), ενώ μπορείς να τα συνδυάσεις με τον καφέ σου (διαθέτουν και φυτικά ροφήματα για σένα που σου αρέσει ο latte). Πήγαινε, άραξε μέσα σε αυτό το πραγματικά κουκλίστικο καφέ με τις α λα Britney Spears αναφορές και πίστεψέ με δεν θα χάσεις.

Α και να πω ότι η ομάδα του I Cake You ετοιμάζει και άλλα vegan γλυκά. Οπότε το νου σου.

Εννοείται πως τα Ι Cake You βιγκανογλυκά είναι “Approved by Lady Papaya”. 

 

Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα
21 1409 1999
Facebook Page