Αν ψάχνεις να βρεις την τσάντα που θα σε συνοδεύσει στην παραλία και θέλεις να κάνεις και το καλό (και όντως να το ρίξεις και στο γιαλό), τότε τσέκαρε τις Waterbags. Οι πραγματικά αυτές όμορφες καλοκαιρινές τσάντες, που θα γίνουν η τέλεια φωλιά για την πετσέτα θαλάσσης και το νεσεσέρ με τα αντηλιακά, έχουν δημιουργηθεί για έναν καλό σκοπό:  αγοράζοντας μία Waterbag, υποστηρίζεις το κοινωνικό έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Άγονη Γραμμή Γόνιμη, σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις χρηματοδοτούν προγράμματα που έχουν ως στόχο την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την υγεία. Για να μάθεις λίγα περισσότερα πράγματα για την Άγονη Γραμμή Γόνιμη, είναι η ενδυνάμωση των κοινωνικών δεσμών για τα μέλη των τοπικών κοινωνιών, μέσα από τη συνύπαρξη, τη συνεργασία και τη συλλογική δημιουργία. Η δράση του οργανισμού ξεκινά από το 2007 και μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 1100 επισκέψεις σε 97 νησιά, χωριά και πόλεις.

Οι επιλογές στα σχέδια πολλές, ωστόσο η δική μου αγαπημένη είναι αυτό της Playroom, το οποίο βγαίνει μόλις σε 30 κομμάτια.

Η τιμή της τσάντας είναι 27 ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι eco-friendly και ελληνικό προϊόν.

Τα σημεία πώλησης της τσάντας θα τα δεις εδώ.