Την Αγγέλα τη γνωρίζω πολλά χρόνια και είναι από τους πιο γλυκούς και γεμάτους χιούμορ ανθρώπους που ξέρω, έτσι όταν μου είπε πως ο σύζυγός της άνοιξε πιτσαρία στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Αιόλου, χάρηκα πάρα πολύ. Και το όνομά της La Pizzetta. Πολλοί ίσως να τη γνωρίζετε ίσως από το Street Food Festival, όπου ήταν πέρυσι, είτε από το πρώτο κατάστημα στον Κορυδαλλό.

Εννοείται πως το πρώτο πράγμα που τη ρώτησα είναι αν στο μενού υπάρχει και vegan pizza, γιατί στο Street Food Festival δεν είχαν και θυμάμαι πως μου είχαν πει ότι σκέφτονται να βάλουν. Και ναι το έκαναν! Η απάντηση που πήρα δεν περιορίστηκε απλά στο ότι έχει, άλλα και πως την προτιμούν και πάρα πολύ οι τουρίστες. Όπως ήταν αναμενόμενο πέρασα μία βόλτα από εκεί για να έχω μία άποψη από πρώτο χέρι.

Η La Pizzetta βρίσκεται Αιόλου 56 και αν και έχει και χώρο πάνω για να κάτσει όποιος θέλει, εγώ προτίμησα να πάρω ένα κομμάτι vegan pizza στο χέρι (με φυτικό τυρί, λαχανικά και βάση ολικής) και να κάνω τσάρκα στο ιστορικό κέντρο. Με κάτι παραπάνω από 3 ευρώ και κάτω από 4 (συγνώμη αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς την τιμή) πήρα πακετάκι ένα κομμάτι τεραστίων διαστάσεων.

Και για όσους θέλουν και κάτι παραπάνω, μπορούν να βρουν και χορτοφαγικό μπεργκεράκι!

H vegan La Pizzetta είναι “Approved by Lady Papaya” και θέλουμε και άλλες γεύσεις! 

 

Αιόλου 56, Αθήνα
Facebook Page

 

Κεντρική Φωτογραφία: Δημήτριος Βασιλείου