Δύο πράγματα μπορούν να φτιάξουν τη μέρα μου: ένα χαμόγελο και ένας ζεστός latte με κάποιο φυτικό ρόφημα. Και εδώ και μερικές μέρες μπορώ να πω με σιγουριά πως η μέρα μου παίρνει δέκα με τόνο από το πρωί, καθώς ο ζεστός μου vegan latte συνοδεύεται πάντα και από ένα χαμόγελο από το κορίτσι που μου το φτιάχνει. Πού; Στον Γρηγόρη, που επισκέπτομαι κάθε πρωί. Και που παρόλο που είμαι ίσως η μόνη vegan στο κτήριο που στεγάζεται ο συγκεκριμένος Γρηγόρης, οι άνθρωποι εκεί έχουν σεβαστεί την επιλογή μου από την πρώτη στιγμή και που φτιάχνουν τον latte μου με ρόφημα σόγιας με μεράκι.

Αυτό ήταν και το κορίτσι, που όλο ενθουσιασμό μου ανακοίνωσε πως πλέον στα καταστήματα Γρηγόρης μπορεί κάποιος να βρει τον vegan καφέ της επιλογής του, δηλαδή όχι μόνο σόγια, που είχαν μέχρι τώρα αλλά και Vegan καφέ αμυγδάλου και καρύδας, ενώ αν κάποιος προτιμά καφέ με γάλα χωρίς λακτόζη, μπορεί να παραγγείλει έναν cappuccino lacto-free. Εννοείται πως η χαρά μου ήταν τεραστίων διαστάσεων για τα νέα φυτικά
ροφήματα στον vegan καφέ μου, τα οποία είναι χαμηλά σε κορεσμένα λιπαρά και gluten free και lacto free και συμβαδίζουν με τον τρόπο ζωής που έχω επιλέξει να ζω. Οπότε έχουμε και λέμε: στην αρχή της εβδομάδας ένας latte αμυγδάλου, στη μέση της εβδομάδας ένας cappucino σόγιας και όταν έχω όρεξη για κάτι δροσερό ένα iced latte με καρύδα!

Οι vegan καφέδες του Γρηγόρη (όπως και τα χαμόγελα των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί) είναι “Approved by Lady Papaya”. 

Αν θέλεις και εσύ να γεύεσαι για έναν ολόκληρο μήνα δωρεάν το vegan καφεδάκι σου από το Γρηγόρη, μπορείς να πάρεις μέσω στο διαγωνισμό στον Instagram (κάνε κλικ εδώ) και στο Facebook (κάνε κλικ εδώ).