Μου ήρθε στο mail μου η είδηση και αμέσως σκέφτηκα πως “δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν, αυτό το νέο πρέπει να το μοιραστώ”. Η TOMS, ναι ναι η εταιρεία που η οποία όταν εσύ αγοράζεις ένα ζευγάρι παπούτσια δίνει ένα ακόμα ζευγάρι σε ένα παιδί που το έχουν ανάγκη στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον οργανισμό Μαζί για το Παιδί, κυκλοφόρησε μία εξαιρετική χειμωνιάτικη συλλογή με faux mouton και vegan υλικά.

Και όχι απλά αυτό, αλλά στη χρωματική παλέτα της συλλογής είναι και το λευκό. Είπα κάτι για χειμώνα, φθινόπωρο, άνοιξη; Οι εποχές μπερδεύονται γλυκά με αυτή τη συλλογή. 

Θαύμασε το κλασσικό χειμωνιάτικο chelsea boot TOMS και το άνετο all day στυλάτο slip-on, που πάει με ότι και να φορέσεις (ακόμα και με τις πιτζάμες).

Και τσέκαρε και το BOTA, μια δημιουργική μίξη από αμερικάνικο countryside με δετό μποτίνι ιδανικό για παντελόνια. Το συγκεκριμένο κυκλοφορεί με λευκό faux μουτόν με διακριτικά μεταλιζέ σχοιχεία και ειδική gore σόλα, ένα τεχνικό υλικό που κατακτά σιγά σιγά τον κόσμο της Μόδας.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει και μια χειμωνιάτικη πρόταση για την iconic πλέον alpargata, αυτή, σε total fluffy faux mouton. 

Τα παπούτσια TOMS κυκλοφορούν σε επιλεγμένα καταστήματα, σε όλα τα TOMS flagship stores και online στο toms.gr.