Στην απάντηση “μα κόβονται οι μακαρονάδες;”, η απάντηση είναι μία και μοναδική “ΟΧΙ”. Τουλάχιστον στην περίπτωση μου αυτό ισχύει. Είναι το ολοφάνερο pleasure μου, το comfort food μου, “my everything”, που λέει και το τραγούδι. Έτσι λοιπόν, μια φορά την εβδομάδα μία μακαρονάδα θα την “χτυπήσω”. Χθες ήταν μία τέτοια μέρα.

Με έπιασε μία ξαφνική λιγούρα για pasta και σχεδόν υπνωτισμένα έφτασα στη Mystic Pizza, στην Εμμανουήλ Μπενάκη, στα Εξάρχεια, το οποίο και ετοιμάζει Vegan αδερφάκι ακριβώς δίπλα! Ναι,  ναι και από μέρα σε μέρα θα ανοίξει!

Μπήκα μέσα και με αποφασιστικότητα είπα πως αυτή τη φορά θα τολμήσω και πήρα την μακαρονάδα με σπιρουλίνα. Σε smoothie μου αρέσει να βάζω την πρασινομπλε αυτή δύναμη, αλλά σε ζυμαρικά ομολογώ πως δεν είχα ξαναδοκιμάσει ποτέ. Έτσι λοιπόν και πάρθηκε η Mystic Spiroulina με κολοκύθι, ελιές, καρότο, μανιτάρια, φυτική κρέμα γάλακτος και φυτικό τυρί και ομολογώ πως ήταν μπουκιά και μούγκρισμα! Πολύ ωραίος συνδυασμός και καλά δεμένα όλα τα υλικά, χωρίς να υπερισχύει η γεύση της σπιρουλίνας.

Η Mystic Spiroulina μακαρονάδα της Mystic Pizza είναι “Approved by Lady Papaya”. 

Εμμανουήλ Μπενάκη 76, Εξάρχεια
2103839500
Facebook Page