Υπάρχουν τόσοι πολλοί παράγοντες που μπορούν να κάνουν την επιδερμίδα μας να χάσει τη λάμψη της. Θέλεις να σου πω; Λεπτές γραμμές, κοκκινίλες, μεγάλοι πόροι, πρήξιμο, κατακράτηση υγρών, φλεγμονή. Η αλήθεια είναι πως δεν γίνεται να σωθούμε από όλα μονομιάς. Ωστόσο, υπάρχει ένα εργαλείο που μπορεί να κάνει ό,τι πραγματικά καλύτερο γίνεται και όχι δεν μιλάω για το jade roller.

Πριν από λίγο καιρό, όταν ήμασταν στο βαθύ καλοκαίρι σου είχα μιλήσει για τα υπέροχα παγάκια με πράσινο τσάι, που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου, και να τα βάζεις στο πρόσωπό σου. Το να παγώνεις το το πρόσωπό σου μπορεί να αυξήσει την την δερματική και επιδερμική κυκλοφορία, βελτιώνοντας τη λειτουργία των κυττάρων, την ελαστικότητα του δέρματος, τη σταθερότητα του και μειώνοντας την πρήξιμο και τις λεπτές γραμμές. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να συνεφέρεις την επιδερμίδα μετά από ένα ξενύχτι – και να μη σηκωθεί το πρωί σαν τον Γουίνι το Αρκουδάκι.

To gadget, λοιπόν, που είναι ιδανικό για icing και που πολλές beauty editors έχουν γράψει γι αυτό, με καλύτερη και πιο εμπιστοσύνης την Yana Sheptovetskaya (η οποία είναι fashion editor και διατηρεί ένα από τα πιο επιδραστικά όσο αφορά στην ομορφιά instagram account), είναι το Ice Roller.

Αυτό το low-tech εργαλείο το αφήνει στην κατάψυξη και το βγάζεις όταν χρειάζεσαι ένα γρήγορο ξεπρήξιμο (μήπως κάθε πρωί;). Το ρολάρεις στο πρόσωπο το πρωί ή ακόμα και το βράδυ και είσαι έτοιμη. Και μη ξεχνάς και τον ντεκολτέ!

Κεντρική Φωτογραφία: @tomtakesphotoss