Όταν είδα τη Δήμητρα, το πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν πως είχε μία πορσελάνινη και φρέσκια επιδερμίδα, το δεύτερο πως ήταν ήρεμη λες και μόλις είχε επιστρέψει από κάποιο retreat διαλογισμού και το τρίτο ήταν η τσάντα γεμάτη με ωμοφαγικά και vegan καλούδια, που μου έφερε για να δοκιμάσω. Βλέπεις, η Δήμητρα είναι η ψυχή και τα χέρια του Plan Vita, ενός πιστοποιημένου εργαστηρίου τροφίμων, που παράγει βιολογικά, vegan και raw vegan προϊόντα, γλυκά και αλμυρά, τα οποία μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορα επιλεγμένα καταστήματα στην Αττική (και η αλήθεια είναι πως μόλις τα είδα θυμήθηκα την πρώτη φορά, που γεύτηκα την πουτίγκα ρυζιού Plan Vita, με το άρωμα καρύδας και κανέλας, καθισμένη στο Bamboo Vegan). Πέρα από αυτό, αναλαμβάνει catering για διάφορες εκδηλώσεις, από γενέθλια μέχρι συνέδρια, και στα σκαριά έχει ένα project, όπου θα μπορείς να της παραγγέλνεις μηνιαίως το φαγητό σου και θα έχεις κάθε μέρα έτοιμα τα τρία γεύματά σου. Φανταστικό;

Πάντως για όλα αυτά που παρατήρησα πάνω της υπάρχει λόγος. Εδώ και 25 χρόνια έχει σταματήσει να τρώει ζωικά, ενώ σχεδόν τόσος είναι και ο χρόνος που κάνει yoga. Τυχαίο λοιπόν που έχει αλαβάστρινη επιδερμίδα και την ηρεμία του Βούδα; Δεν νομίζω. Επίσης, τυχαίο που τόσο τα γλυκά της, όσο και τα φαγητά της – διότι δοκίμασα και εξαιρετικές βίδες με πέστο – σου βγάζουν αυτό το αίσθημα του ό,τι είναι φτιαγμένα με αγάπη; Και πάλι δεν νομίζω. Έχουν μία καλή ενέργεια τα προϊόντα της.

Και μιας και το έφερε η κουβέντα στο τι δοκίμασα, να πω ότι αγάπησα τις ωμοφαγικές μπάλες πρωτεϊνης, το σοκολατένιο ωμοφαγικό cheesecake (συγνώμη λεμόνι και φράουλα, αλλά γούστα είναι αυτά), τη vegan μηλόπιτα και την τάρτα σοκολάτας. Μία μπουκιά από το καθένα και ο παράδεισος φαίνεται “a place on earth”, που έλεγε και η Belinda Carlisle.

Ε μα ναι, τα Plan Vita είναι δαγκωτό “Approved by Lady Papaya”

Πιερίας 5, Γέρακας
2106611724
Facebook Page