Γενικά δεν μου αρέσει να βάφομαι, ένα κραγιόν, λίγο ρουζ, λίγο concealer και έξω από την πόρτα. Ακόμα και τη μάσκαρα σπάνια τη φοράω πια, για να μην πω για τα ανύπαρκτα φρύδια μου, που όσες φορές έχω γνωρίσει κάποιον που ασχολείται με μακιγιάζ μου κάνει μικρούς τεμενάδες για να τα τονίζω, ώστε να αναδειχθεί το βλέμμα μου. Αυτή μου την άρνηση με το make-up την απέκτησα, όταν για ένα φεγγάρι είχα περάσει από τηλεόραση, όπου με έβαφαν λες και έπρεπε να καλύψουν τα φαράγγια του Grand Canyon στο πρόσωπό μου και μετά ένιωθα σα να φοράω μία μάσκα.

Όμως αυτή τη φορά δέχθηκα την πρόσκληση και είπα ναι στην Nyx Cosmetics για ένα make-up pampering από τον official make-up artist της, Χρήστο Μαζουρέκ. Και ο λόγος δεν ήταν άλλος γιατί αυτό το make-up look, που θα δημιουργούσε πάνω μου θα ήταν εντελώς vegan – αφού και όλα τα προϊόντα, που θα χρησιμοποιούσε θα είχαν vegan σύνθεση, αλλά και ο ίδιος είναι vegan. Μιλάμε για δύο στα δύο.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις ολόκληρη τη διαδικασία, η οποία με κουβεντούλα, smoothies και γέλια, ήταν για μένα πάρα πολύ ευχάριστη, ενώ χάρη στην καταπληκτική σύσταση των προϊόντων το δέρμα μου δεν ένιωσε καθόλου βαρύ. Εννοείται πως έμαθα και διάφορα tips, όπως πώς να κάνω τα στρογγυλά μάτια μου να δείχνουν ελαφρώς γατίσια, τον τρόπο για να βάφω τα φρύδια μου, πώς κάνουμε ένα διακριτικό contouring και πού βάζουμε τις γυαλάδες.

Αναλυτικά τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν τα παρακάτω: 

Total Control Drop Primer and Foundation

HD Studio Photogenic Concealer

#NOFILTER Finishing Powder

Hightlight and Contour Cream Pro Palette

Powder Puff Lippie

Precision Brow Pencil

Perfect Filter Eye Shadow Palette

Gel Liner and Smudger

Lip Primer

Suede Matte Lip Liner “Peach don’t kill my vibe”

Slip Tease Full Color Lip Lacquer “Modern Soul”

Super Luscious Mascara “Voluptuous”

Dewy Setting Spray

Away We Glow Liquid Booster “Snatched”

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα Nyx Cosmetics είναι  100% cruelty-free και η γκάμα των προϊόντων με vegan σύνθεση είναι αρκετά μεγάλη με σκοπό να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Και σου έχω και διαγωνισμό στο Instagram! Κάνε δικά σου ένα από τα τρία αγαπημένα Slip Tease Full Color Lip Lacquers.