Είναι από αυτά τα πράγματα, που σε κάνουν να σκεφτείς πόσο μικρός είναι ο κόσμος και αν τελικά όλα είναι τυχαία. Την Ασπασία τη γνώρισα ένα καλοκαιρινό βράδυ στην Αθήνα και αφού συστηθήκαμε και ανταλλάξαμε τις πρώτες κουβέντες, αμέσως διαπιστώσαμε πως και οι δύο είμαστε δασκάλες της yoga και multi-taskers. Αργότερα, ανακάλυψα, μέσω του instagram, πως για την Ασπασία έχω ακούσει, καιρό τώρα, από μία φίλη. Ο κόσμος είναι μικρός γιατί εγώ μένω στην Αθήνα, η φίλη στη Σαντορίνη και η Ασπασία στο Λος Άντζελες και συγκεκριμένα στην περιοχή των θαυμάτων (Miracle Mile).

Ο λόγος όμως που θέλω να σου μιλήσω για την Ασπασία δεν είναι αυτός. Ο λόγος είναι πως αυτό το κορίτσι έχει ένα ιδιαίτερο story, που μπλέκει γλυκά τα χρηματοοικονομικά, το burnout από την δουλειά, τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο, το kundalini awakening στο Περού, έναν κεραυνοβόλο έρωτα στην Ελλάδα, πολλά πτυχία και ένα σεμινάριο που θα σου αλλάξει τη ζωή.

“Με λίγα λόγια, μετά από 3 καριέρες (μια στο Λονδίνο, όπου ασχολήθηκα με τα χρηματοοικονομικά, μία στην Αθήνα, όπου δούλευα επικοινωνία στην τότε κυβέρνηση, και μία στο Λος Άντζελες όπου δούλεψα σε εταιρία παραγωγής ταινιών και διαφημιστικών) και μετά από πολλή αυτογνωσία, ταξίδια ζωής σε όλο τον κόσμο με αποκορύφωμα το ταξίδι μου στη Χιλή και στο Περού, όπου έζησα για ένα χρόνο και βίωσα την αφύπνιση της kundalini μου, training δίπλα σε διάφορους δασκαλους Quantum Physics + Spirituality, Kundalini Yoga Teacher Training, Counselling Programs, Success Coaching, NLP, Clinical Hypnotherapist, EFT και τόσα άλλα έκανα την αλλαγή κι πλέον διδάσκω “Πώς να αλλάξεις τη ζωή σου με τη δύναμη του μυαλού, της θέλησης και του ενεργειακού πεδίου”.

Ζω μία ζωή καλύτερη από εκείνη που ονειρεύτηκα, παντρεύτηκα έναν άντρα 1 εκατομμύριο φορές καλύτερο από εκείνον (γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και μετά από 3 μέρες αρραβωνιάστηκαν), που ευχόμουν, και έχω κάνει καριέρα το χόμπι μου. Διδάσκω, λοιπόν, πώς μπορεί ο οποιοσδήποτε το θελήσει να κάνει το ίδιο”.

Το νέο της σεμινάριο (ή πρόγραμμα – αν θες) ολοκληρώνεται μέσα σε 6 εβδομάδες και περιλαμβάνει 12 live online συνεδρίες συν δύο προσωπικές μόνο με εκείνη και εσένα “στις οποίες θα διδάσκω όλα τα εργαλεία και τις τεχνικές, που έχω χρησιμοποιήσει στην δική μου αυτογνωσία και εξέλιξη και έχουν καταπληκτικά αποτελέσματα”.

Αν θέλεις να το παρακολουθήσεις, το κόστος του είναι 1200 δολάρια, αλλά μέχρι τη Δευτέρα (10/9),  υπάρχει προσφορά για τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του Lady Papaya, και το κόστος είναι 800 δολάρια. Ενώ υπάρχει και η επιλογή για 12 γκρουπ συνεδρίες σε 6 εβδομάδες χωρίς προσωπικά sessions με 700 δολάρια, αλλά να πάρεις τη Lady Papaya προσφορά το κόστος είναι 500 δολάρια.

May Aspasia be with you <3

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείς να τσεκάρεις στο www.faithittillyoumakeitgirl.com/coaching

Ενώ email μπορείς να της στείλεις στο [email protected] .