Θα μπορούσε να είναι ένα από τα ωραιότερα πράγματα που ανακάλυψα: το μαξιλάρι για όσους αρέσκονται να κοιμούνται μπρούμυτα. Μπορώ να πω ότι μου ακούγεται πιο ελκυστικό και από ένα φόρεμα με την υπογραφή του Alessandro Michele. Λοιπόν, λέγεται I AM Stomach Sleeper Pillow και είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει στον αυχένα σου την άνεση, που χρειάζεται, όταν εσύ κοιμάσαι έτσι.

Βέβαια, αυτή η στάση είναι η λιγότερο προτεινόμενη στάση για να κοιμάται κανείς. Και ξέρω τώρα πως έχεις την απορία “μα αφού είναι τόσο άνετη, πώς γίνεται να είναι τόσο λάθος;” Υπάρχουν διάφοροι λόγοι. Ο ένας έχει να κάνει με την ευθυγράμμιση της σπονδυλικής σου στήλης. Το να κοιμάσαι μπρούμυτα τεντώνεις τη σπονδυλική σου στήλη και ασκείς πίεση στη μέση. Το να στρίβεις το κεφάλι σου σου προς τη μία πλευρά δεν είναι επίσης και πολύ καλό για τον αυχένα σου. Ενώ όσο αφορά στο κομμάτι της κοσμετολογίας, επειδή το πρόσωπό σου πιέζεται στο μαξιλάρι δημιουργούνται και περισσότερες θερμίδες.

Παρόλα αυτά, αν εσύ συνεχίζεις να θέλεις να κοιμάσαι έτσι μπορείς να επενδύσεις σε ένα τέτοιο μαξιλάρι, το οποίο παρέχει μεγάλη υποστήριξη που είναι ευεργετική για την ευθυγράμμιση του σώματός σου, αλλά ταυτοχρόνως δεν είναι πολύ αφράτο ώστε να μην προκαλεί δυσφορία.

Ενθουσιάστηκες; Και εγώ! Μπορείς να το βρεις online εδώ.