Σου έχω γράψει την αδυναμία που έχω στο Cookoomela και στα σουβλάκια του με vegan γύρο μανιταριών. Μα τον Ganesha, που λένε και στο χωριό μου, υπάρχουν στιγμές που τα σκέφτομαι και απλά νιώθω την ανάγκη να διακτινιστώ, μέχρι τη Θεμιστοκλέους, στα Εξάρχεια, και εκείνη την ώρα απορώ που ο Elon Musk ακόμα δεν έχει κάνει κάτι με τη φάση του διακτινισμού, διότι εδώ έστειλε το αυτοκίνητό του στο διάστημα και βγάζει αυτοκίνητα, που “αυτοεξυπηρετούνται” και δεν μας έχεις ακόμα διακτινίσει. Τι θέλω δηλαδή; Ένα σουβλάκι θέλω να φάω.

Όμως για να μην τα πολυλογώ, το Cookoomela έβγαλε νέα γεύση σουβλάκι με vegan γύρο. Μέχρι τώρα είχα το Red και το Yellow και τώρα έχουμε και το Green. Εννοείται ότι ήμουν από τους πρώτους που το δοκίμασαν και έχω να πω ότι είναι απλά μία  healthy μαγεία. Τυλιγμένα μέσα στην αφράτη πιτούλα του έχει γύρο μανιταριών, πράσινη σαλάτα, sauce verde και tartar sauce από γιαούρτι σόγιας. Όπως θα κατάλαβες, το green σουβλάκι δεν έχει μέσα πατάτες. Κάθε του μπουκιά είναι και μία πανδαισία δροσερών γεύσεων, που πλημμυρίζουν το στόμα με ευτυχία.

Αν θέλεις πάντως να είσαι ένας από τους πρώτους που θα το δοκιμάσουν, μπορείς να γίνεις μέλος στο Τρελό Vegan Παρεάκι της Lady Papaya στο facebook και να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό!

 

Το green vegan σουβλάκι του Cookoomela Grill είναι «Approved by Lady Papaya».  

Θεμιστοκλέους 43-45, Εξάρχεια
2111822343
Facebook Page