Όσοι είναι στην ηλικία μου αποκλείεται να μην έχουν αναμνήσεις από  τα τραγούδια του Bryan Adams. Ο Καναδός καλλιτέχνης (τραγουδιστής και φωτογράφος) θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι ο ροκ τροβαδούρος του έρωτα (έλα δεν θέλω γέλια). Τι να πρωτοθυμηθώ; Το Please Forgive Me; Το Everything I Do; Το Run to You; To Summer of 69; Εντάξει σταματάω.

Αυτό που ίσως να μη γνώριζες για τον 58χρονο τραγουδιστή είναι πως είναι vegan τα τελευταία 30 χρόνια (τον τελευταίο καιρό είναι raw vegan και μάλιστα έχει πει πως έτσι έχει διατηρηθεί και στο σωστό βάρος) και μάλιστα όποτε βρίσκει την ευκαιρία φροντίζει να μας υπενθυμίζει τα καλά της διατροφής (και γενικότερα τρόπου ζωής) που έχει διαλέξει να κάνει – όπως για παράδειγμα την πρωτοχρονιά, που ζήτησε από τους θαυμαστές του να γίνουν vegan. Ακόμα ένας vegan διάσημος.

Το τελευταίο του instagram post τα λέει όλα:

Μεταξύ άλλων λέει “το να βγάλω ΟΛΑ τα ζωικά προϊόντα και τη ζάχαρη από τη διατροφή μου ήταν το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ για τον εαυτό μου. Το να αγοράζει κανείς φρέσκα τρόφιμα είναι ακριβό, αλλά ακριβό και το κόστος μιας κακής υγείας. Θεράπευσα τον εαυτό μου από κάθε είδους ασθένειες, απλά αλλάζοντας τη διατροφή μου

Go vegan, λοιπόν!