Άφησε τις περιοδείες του για να αφοσιωθεί στον ακτιβισμό, πούλησε τη δισκοθήκη του για να βοηθήσει την plant-based ιατρική ομάδα Physicians Committee for Responsible Medicine, και τώρα πουλάει και το σπίτι του – αισθητικής Frank Lloyd Wright – προκειμένου να στηρίξει οργανισμούς που μάχονται για τα δικαιώματα των ζώων. Τι άλλο να περιμένει κανείς από το Moby, τον οποίο άνετα και σε μία άλλη πραγματικότητα θα τον χρίζαμε “Άγιο Vegan”.

Το σπίτι του βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και κοστίζει 1,3 εκατ. δολάρια. Ο διάσημος μουσικός θα δωρίσει όλα τα έσοδα από την πώλησή του σε οργανισμούς που δρουν με δωρεές και αυτό είναι κάτι που το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram. “Οκ, μπορεί αυτό να φαίνεται περίεργο – έχω ένα όμορφο σπίτι στο Pound Ridge, της Νέας Υόρκης”, έγραψε στο caption της φωτογραφίας. “Σκοπεύω να το πουλήσω και να πάρω τα χρήματα και με αυτά να στηρίξω προοδευτικούς πολιτικούς υποψηφίους, οργανισμούς που μάχονται για τα δικαιώματα τον ζώων, να φτιάξω ντοκιμαντέρ και να χρηματοδοτήσω υποτροφίες”.

Το δύο κρεβατοκάμαρων σπίτι, το οποίο σχεδιάστηκε το 1957 από τον David Henken, μαθητή του διάσημου αρχιτέκτονα Frank Lloyd Wright,είναι το δεύτερο σπίτι του Moby και αυτό στο οποίο μένει λιγότερο.

Ένας Moby θα σώσει τον κόσμο.