Μία είδηση τόσο δροσερή όσο και τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ από τις παραλίες. Η Peta ανακοίνωσε τον πιο sexy vegan της διπλανής πόρτας για το 2018 και αυτός δεν είναι άλλος από τον David Anthony.

Ο David, ο οποίος ζει στο Λας Βέγκας φροντίζει να βρίσκονται όλα σε τάξη μιας και είναι αστυνομικός εδώ και 8 χρόνια. Ο λόγος που πήρε μέρος στο διαγωνισμό, ήταν ένας συνάδελφός του, ο οποίος πέρυσι ήταν finalist (βρε κοίτα να δεις τα όργανα στο εξωτερικό τι ωραία που είναι) και σκέφτηκε πως αν τα κατάφερε εκείνος, τότε αξίζει να δώσει και ο ίδιος μία ευκαιρία και να προσπαθήσει.

Γεννημένος στην Καλιφόρνια, πριν 34, με πατέρα που δούλευε στην πολεμική αεροπορία, ταξίδευε συχνά. Έτσι, τον πρώτο χρόνο κιόλας της ζωής του οι γονείς του μετακόμισαν στην Ισπανία, ενώ έχει ζήσει πολλά χρόνια και στη Χαβάη.

Όπως μαθαίνουμε από τη συνέντευξη του στη Las Vegas Review Journal, o Anthony έγινε vegan από την ημέρα που έκανε χειρουργείο στο γόνατο, τον Οκτώβριο του 2016. Ήλπιζε πως με αυτή τη διατροφή θα είχε γρηγορότερη ανάρρωση, πράγμα που έγινε, όπως επίσης και ανακάλυψε τέσσερις μήνες μετά πως τα επίπεδα χοληστερόλης τους από 222 είχαν πέσει στο 145, ενώ είχε χάσει και 18 κιλά. “Πλέον δεν κουράζομαι όσο κουραζόμουν και το γόνατό μου δεν με πονάει”.

Σε περίπτωση που θέλεις να τον γνωρίσεις μένει στο Λας Βέγκας μαζί με την γυναίκα του Claudia και τον τετράχρονο γιο τους, Triton και είναι όλοι vegan.