Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούς πως το να βάζεις παγάκια στο πρόσωπο κάνει καλό στην επιδερμίδα. Το νέο όμως κόλπο που σπάει την μπάνγκα του skincare είναι τα παγάκια να είναι από πράσινο τσάι. Και ναι, είναι όσο απλό ακούγεται και όσο ιδανικό φαντάζεσαι για τώρα το καλοκαίρι.

Με αυτό το skincare tip το πρόσωπό σου θα λάμπει και θα είναι καθαρό. Δεν χρειάζεται να σου πω πως το πράσινο τσάι είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του, αντιφλεγμονώδης και αντιγηραντικές ιδιότητές του. Σου το είχα πει και όταν έκανα μάσκα ομορφιάς με matcha.

Μετατρέποντας το πράσινο τσάι σε κύβους πάγου, έχεις το απόλυτο “εργαλείο” για να διώχνεις το πρήξιμο από το πρόσωπο, να βοηθάς την κυκλοφορία του αίματος και να κάνεις την επιδερμίδα σου να δείχνει μέσα στη ζωντάνια. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα παγάκι και να “δουλεύεις” από το κέντρο προς τα έξω. Πρωί, βράδυ..όποτε θες.

To Ritual

Συστατικά

1- 2 φακελάκια οργανικό πράσινο τσάι
Εμφιαλωμένο νερό
Παγοθήκες

Οδηγίες

Ζέστανε ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι και μόλις κρυώσει βάλ’ το στις παγοθήκες και πάγωσέ το.

Πρωί ή βράδυ, βγάλε ένα παγάκι, πιάσε το με ένα λεπτό πετσετάκι και για 5 με 10 λεπτά κάνε “χάιδεψε” το πρόσωπό σου με τη φορά από μέσα προς τα έξω.

 

Κεντρική Φωτογραφία: @oneteaspoon