Δεν είναι γνωστό αν η Paris Jackson, κόρη του Michael Jackson, είναι vegan, ωστόσο η απόφασή της να αφήσει την πρώτη σειρά στην επίδειξη του οίκου Dior στη Γαλλία είναι άξια επαίνου (σηκώνομαι από την καρέκλα μου και χειροκροτώ). Ο λόγος ήταν η παρουσία αλόγων στο show, τα οποία έκαναν μία επίδειξη ροντέο.

Η ηθοποιός μέσω του λογαριασμού της στο Twitter μίλησε γι αυτή της την απόφαση γράφοντας πως “Για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα, δεν έφυγα τρέχοντας από το show. Σηκώθηκα και αποχώρησα με ηρεμία βάζοντας τα δυνατά μου να μην προκαλέσω σκηνή, γιατί δεν υποστηρίζω τέτοιου τύπου κινήσεις όπου τα ζώα χρησιμοποιούνται κατά αυτόν τον τρόπο. Δεν σκοπεύω να γίνω εχθρός της μόδας σε καμία περίπτωση, αλλά πάντα θα είμαι ο εαυτός μου”.

“Δεν ήμουν “εξοργισμένη”, απλώς το γεγονός μου προκάλεσε έκπληξη και θλίψη. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όλα τα high end brands θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν γούνα και να συμβάλουν στη βία κατά των ζώων. Και αυτό είναι κάτι για το οποίο όλοι θα πρέπει να χαιρόμαστε”, έγραψε.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by 𝚙𝚔 (@parisjackson) on

Να υπενθυμίσω για όσους δεν το ξέρουν πως στο φετινό Met Gala,η Paris Jackson μαζί με τη Miley Cyrus και τη Stella McCartney ένωσαν τις δυνάμεις του ώστε να προωθήσουν τη βιώσιμη vegan μόδα.