Όλοι μας έχουμε γεννηθεί δρομείς. Άλλοι τρέχουμε πιο γρήγορα, άλλοι πιο αργά και άλλοι βγάζουν φτερά και μαζί τους παίρνουν και αυτούς που δεν μπορούν να τρέξουν. Ο αυριανός αγώνας Wings For Life World Run είναι για όλους αλλά κυρίως γι αυτούς που ανήκουν στην τρίτη κατηγορία. Των ανθρώπων εκείνων, που θέλουν ακόμα και με τα χιλιόμετρα, που βάζουν στα πόδια τους, να βοηθάνε.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι κατεβάσεις στο κινητό σου το app Wings For Life World Run και στις 14:00, αύριο Κυριακή 6 Μαϊου να είσαι έτοιμος με τα αθλητικά σου και τα όλα σου για να τρέξεις απ’ όπου εσύ θες.

Ω ναι, η εκκίνηση είναι εικονική. Το μόνο που είναι στάνταρ είναι η ώρα. Μαζί με εσένα θα τρέξουν εκατοντάδες χιλιάδες συμμετέχοντες ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο για τον ίδιο κοινωφελή σκοπό. Ποιος είναι αυτός; Η ανεύρεση θεραπείας για τους τραυματισμούς της σπονδυλικής στήλης.

Το ίδρυμα Wings For Life είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος χρηματοδοτεί χιλιάδες ερευνητικά έργα και κλινικές δοκιμές παγκοσμίως, για τον σκοπό αυτό.

Το 100% των δωρεών θα διατεθεί στην έρευνα για την αντιμετώπιση των παθήσεων του νωτιαίου μυελού.

Τα λέμε αύριο!