Δεν είναι πως ξυπνάω κάθε πρωί και διαβάζω τα ζώδια, αλλά μου αρέσει να διαβάζω για την πανσέληνο. Οι μύθοι θέλουν ένα γεμάτο φεγγάρι να παίζει σημαντικό ρόλο στη ψυχική υγεία, στη διάθεση, στην τύχη και στη γονιμότητα. Σύμφωνα ακόμα και με την επιστήμη, το φεγγάρι επηρεάζει την καθημερινή ζωή.

Γιατί το λένε ροζ φεγγάρι;

Σύμφωνα με το Space.com, η σημερινή πανσέληνος (29 Απριλίου) είναι γνωστή ως Ροζ Φεγγάρι, ένα όνομα το οποίο το έχει πάρει από τα ροζ λουλούδια που ανθίζουν νωρίς την άνοιξη στις ΗΠΑ και στον Καναδά, γνωστά ως φλοξ. Σε μερικά σημεία του κόσμου η πανσέληνος αυτή ονομάζεται Egg Moon ή Fish Moon, λόγω της εισροής ψαριών που κολυμπούν αντίθετα στο ρεύμα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του έτους.

Τι παίζει αστρολογικά;

Αστρολογικά αυτή η πανσέληνος είναι στον Σκορπιό και αναμένεται να είναι ανασταλτική σε τυχόν δυσάρεστες ενέργειες, που μπορεί να έχουμε αισθανθεί τον τελευταίο καιρό.Αυτό το φεγγάρι φέρνει τη σταθερότητα και την ασφάλεια και μεταμορφώνεις τις πρόσφατες αλλαγές σε μόνιμες βελτιώσεις. Πρόκειται για μία καλή πανσέληνο, ιδανική για να δημιουργήσεις νέες εταιρικές σχέσεις, αλλά και για να πάρεις στα χέρια σου το έλεγχο της ζωής σου.

Να είσαι ανοιχτή σε αυτή την πανσέληνο και πίστεψέ με θα νιώσεις τη μετασχηματιστική δύναμή της σε όλα τα επίπεδα.