Εδώ και μερικά χρόνια η Βερόνα έχει γίνει ο στάνταρ προορισμός μου. Όπως, δηλαδή, δεν γίνεται να υπάρξει καπουτσίνο χωρίς αφρόγαλα και μπαμπάς χωρίς ρούμι, έτσι κι εγώ δεν γίνεται να περάσουν 365 μέρες χωρίς να πατήσω στην πόλη που ενέπνευσε έναν Σαιξπηρικό έρωτα, με τις τζελατερίες, την αρένα, τα γραφικά στενάκια και φυσικά το άγαλμα της Ιουλιέτας, που νομίζω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη το έχει “χουφτώσει”.

Ο λόγος είναι ο όμιλος Calin, ο οποίος και είναι μία από τις 25 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, σύμφωνα με την έρευνα Best Workplaces 2018, που διεξήχθη για 16η συνεχή χρονιά στη χώρα μας με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece. Να τα λέμε αυτά.

Κάθε χρόνο, λοιπόν, η Calin βάζει δημοσιογράφος, influencers, αλλά και υπαλλήλους της και μας πηγαίνει μονοήμερη εκδρομή στη Βερόνα για να δούμε το Summer Show της Calzedonia – κοινώς με ποια μαγιό φέτος θα κολυμπήσουμε στα γαλάζια νερά του Αιγαίου και τα τιρκουάζ του Ιουνίου. Εννοείται πως το show ήταν φαντασμαγορικό, αλλά τα λόγια είναι θαρρώ περιττά όταν υπάρχει το βίντεο που μπορείς να δει και εσύ όσα είδα εγώ:

Σε αυτό όμως που θέλω κυρίως να σταθώ, εκτός βεβαίως του ότι φόρεσα ένα μπικίνι από την ολοκαίνουργια
Special Edition Beachwear της Calzedonia

ήταν τα μαγιό της, όπου κάθε plantmother που σέβεται το εαυτό της θα θέλει να φορέσει αυτό αυτό το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι θα σε βρει ανθισμένη, όπως κατάλαβες.