Αρχικά να σου πω ότι ο κύριος της φωτογραφίας είναι ο Felice Casorati και είναι ο γάτος μου. Ο πρώτος μου γάτος και γενικότερα ο πρώτος του είδους του, που θα ζω μαζί του και θα με κάνει να ξεπεράσω τη φοβία μου για τις γάτες. Μέχρι τώρα είχα πάρε-δώσε με σκύλους με τελευταίο τον Μπιφτέκη, ο οποίος και είναι το μοντέλο μου σε πολλά θέματα, που κάνω, όπως, για παράδειγμα, τα vegan μπισκότα για σκύλους (εννοείται πως τα έφαγε όλα).

Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, συχνά-πυκνά θα βλέπεις πλέον και θέματα που θα έχουν να κάνουν με γάτες, όπως βλέπεις και για φυτά – γιατί όπως σου έχω πει, μέσα από αυτό το site μοιράζομαι μαζί σου τη ζωή μου, τις σκέψεις μου, τα πράγματα που μαθαίνω, που θέλω να κάνω.

Στα πλαίσια αυτά και καθώς έψαχνα να βρω τι θα περιλαμβάνει η “προίκα” του Felice, έπεσα πάνω σε αυτά τα έπιπλα για γάτες, που στην ουσία είναι μικρογραφία των επίπλων που έχουμε εμείς οι άνθρωποι στα σπίτια μας.

Πίσω από αυτό το διαμαντάκι γνήσιας catitecture (ο όρος ο σωστός για την αρχιτεκτονική και το interior design για γάτες) βρίσκονται Ιάπωνες κατασκευαστές επίπλων στη Fukuoa. Το ξύλο που χρησιμοποιήθηκε για τα εν λόγω έπιπλα είναι Kiri, ένα ξύλο που χρησιμοποιείται για γαμήλια έπιπλα.

Ο γατοκαναπές σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από τη Hiromatsu Furniture και το γατοκρέβατο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από τον Tateno Mokuzai.