Τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει (δεν θέλω να ακούω μα και μου) θα αρχίσω σιγά σιγά να αποχωρίζομαι το κόκκινο κραγιόν, που τόσο λατρεύω, και θα πηγαίνω σε κάτι πέρα για πέρα φυσικό για τα χείλη μου. Μιλάμε για μεγάλες αποφάσεις και αλλαγές, όχι αστεία.

Το Dr. PawPaw balm, που έφτασε χθες στα χέρια μου ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα τη σωστή στιγμή. Μας έρχεται από την Αγγλία – φυσικά και μπορείς να το βρεις και στην Ελλάδα – και περιέχει παπάγια, λάδια ελιάς, αλόη και βούτυρο καριτέ.  Και το καλύτερο δεν σου το είπα… Paw Paw είναι το δέντρο παπάγια!

Πέρα από αυτή μου τη χαρά, να σε ενημερώσω πως το Dr. PawPaw balm είναι ένα πολυχρηστικό προϊόν με πάρα πολλές χρήσεις. Δηλαδή, θέλω να πω ότι δεν είναι μονάχα για τα χείλη (προστασία, θρέψη και ενυδάτωση), αλλά είναι και για κάθε ξηρό σημείο του δέρματος, όπου προσφέρει θρέψη και ανάπλαση, μαλακώνει επίσης τις παρανυχίδες, είναι ιδανικό για τη θρέψη στις άκρες των μαλλιών, καταπραϋνει τις κοκκινίλες και τσιμπήματα, μπορείτε να το χρησιμοποιείς ως make up primer σε χείλη, βλεφαρίδες και φρύδια, δίνει φυσικό χρώμα σε χείλη, μάγουλα και βλέφαρα και προσφέρεται και για χρήση κατά την αλλαγή της πάνας ενός μωρού.

Εννοείται πως είναι vegan προϊόν, είναι cruelty free (φέρει πιστοποίηση από την Peta), δεν περιέχει αρωματικά συστατικά και η συσκευασία του είναι από ανακυκλώσιμο πλαστικό.

Απλά μαγεία. Α και η τιμή του είναι τα 25ml 7.90 ευρώ.