Τέτοια συγκίνηση δεν την αντέχω πρωί πρωί. Η Ikea ανακοίνωσε πως βγάζουν στην αγορά τα πρώτα τους προϊόντα, που έχουν να κάνουν με yoga και έχω τρελαθεί.  Μα δηλαδή πόση συγκίνηση; Πρώτα λένε για το πρώτο τους χορτοφαγικό hot dog και τώρα αυτό.

Η σουηδική εταιρεία που έχει γεμίσει τα μισά σπίτια του πλανήτη θα έχει πλέον και μία πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή από items που θα ξεμπουκώσουν τα τσάκρα μας και θα κάνει το τρίτο μας μάτι να γουρλώσει. Η κολεξιόν λέγεται HJÄRTELIG και θα είναι στα ράφια τον Απρίλιο του 2018. Ανάμεσα στα προϊόντα της σειράς θα είναι το πρώτο yoga mat Ikea, αλλά και blocks και straps.

Σύμφωνα με την Ikea το όλο concept είναι “να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να βελτιώσουν το συναισθηματικό και το σωματικό τους wellbeing. Φτιαγμένη από φυσικά υλικά, η HJÄRTELIG collection θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα ήρεμο και χαλαρό περιβάλλον – το προσωπικό σου καταφύγιο, όπου μπορείς να ηρεμήσεις και να ξαναγεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το τέλειο μέρος για να ανοίξεις τα chakra σου ή ένα κουτί πίτσα”.

Πραγματικά έχω ξετρελαθεί με το mat, που δεν είναι από καουτσούκ, αλλά από βαμβάκι και μοιάζει σαν τα παραδοσιακά στρωματάκια της yoga.

Απλά να σου πω πως η σειρά θα κυκλοφορήσει μόνο στην Αγγλία. Ελπίζουμε αυτό να είναι προσωρινό και η σειρά να βγει και στα υπόλοιπα καταστήματα του πλανήτη και εννοείται και στην Ελλάδα.