Για κάποια πράγματα στη ζωή μου νιώθω πάρα πολύ τυχερή. Ένα από αυτά είναι πως έχω για φίλο τον Αλέξη. Με τον Αλέξη γνωριζόμαστε από τότε, που θυμάμαι τον εαυτό μου να φοράει χρυσόσκονη στα μάτια και να ντύνεται με τούλινες φούστες. Μαζί έχουμε περάσει χειμώνες, που τους σιχαινόμαστε και οι δύο, και μεθυσμένα καλοκαίρια.

Ο λόγος, που μιλάω αυτή τη στιγμή για το όμορφο αυτό αγόρι, είναι γιατί κάθε φορά που πηγαίνω στο σπίτι του με πιάνει μία ευφορία και ο λόγος είναι τα αρώματα που διαχέονται στο χώρο. Ο Αλέξης ξέρει και επειδή ξέρει, του ζήτησα να μου προτείνει 4 αρωματικά χώρου που θα κάνουν τόσο εσένα, όσο και κάθε άνθρωπο που θα μπαίνει στο σπίτι σου να μη θέλει να φύγει. Και το καλύτερο; Είναι cruelty free!

Vaporisateur d’intérieur Cyprès της Diptyque

Αρωμα από μεσογειακό κυπαρίσσι με ζεστές νότες μελιού και ρητίνης. Σύμφωνα με τον Αλέξη είναι για όλες τις εποχές και μυρίζει μεθυστική φρεσκάδα.

Seychelles Home Spray της The White Company 

Αν θέλεις το καλοκαίρι σπίτι σου, τότε αυτό είναι το home spray που οφείλεις να έχεις. Αυτό το άρωμα συνδυάζει νότες από φρέσκο περγαμόντο, πορτοκάλι, κεχριμπάρι με τις ζεστές νότες καρύδας, βανίλιας και αμυγδάλου.

Fragrance Room Spray, Fig από τα Muji

Μία οικονομική λύση, πολύ κοντά στο αξεπέραστο και κλασσικό Philosykos της Diptyque.

Mellograno in Terracotta της Santa Maria Novella

Ένα χειροποίητο ρόδι από τερακότα, βουτηγμένο μέσα στο Officina Profumo Farmaceutica di Santa Maria Novella Melograno, το οποίο και διαχέεται στον αέρα αργά αργά.