Όταν ένα φεγγάρι περνούσα τη φάση του pin-up girl, θυμάμαι μία συμβουλή που μου είχε δώσει η make-up artist που με έβαφε: να τονίζω τα μάτια μου, βάφοντας και δίνοντας σχήμα στα φρύδια μου και στο τσακίρ κέφι να έβαζα και βλεφαρίδες. Συχνά-πυκνά ακολουθώ τις συμβουλές της, αλλά με τις βλεφαρίδες είχα ένα θέμα: δεν ήθελα να φοράω βλεφαρίδες από τρίχες ζώων ή από συνθετικές ίνες.

Και επειδή ρωτώντας πας και στην πόλη, εγώ ρωτώντας βρήκα τις Sweed Lashes, οι οποίες είναι 100% cruelty free φυσικές βλεφαρίδες, είναι υψηλής ποιότητας, χειροποίητες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 10 φορές. Τα καλά νέα βέβαια δεν σταματούν εδώ. Ακόμα και η συσκευασία τους, η οποία είναι πολύ όμορφή και την οποία μπορούμε να τη χρησιμοποιούμε για να βάζουμε μέσα τις βλεφαρίδες ανάμεσα στις χρήσεις, είναι από ανακυκλώσιμο χαρτί και PET-πλαστικό, το οποίο δεν επιβαρύνει το περιβάλλον.

Η make up artist και ιδρύτρια της Sweed Lashes είναι η Gabriella Elio. Γεννημένη στον Λίβανο, έχει μεγαλώσει στην Στοκχόλμη και είναι γνωστή για τον υγιεινό τρόπο ζωής της, την χορτοφαγική της προτίμηση στο φαγητό, αλλά και για το γεγονός ότι μόλις στα 18 της χρόνια άνοιξε το δικό της κατάστημα make-up.

Τις Sweed Lashes τις βρίσκουμε σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, διαθέτουν μία μοναδική διάφανη, βαμβακερή τρέσα, τοποθετούνται πανεύκολα (ακόμα και εγώ που είμαι ελαφρώς άσχετη) και έχουν τέλεια εφαρμογή!